„Academic to business” za studente i preduzetnike iz Beograda

Posted on Posted in Вести

Raspisan je konkurs „Academic to Business“ (A2B) za studente i preduzetnike iz Beograda. Program nudi studentima mogućnost sticanja novih znanja i veština potrebnih za poslovnu karijeru, kao i iskustvo u radu sa preduzetnicima. Učešćem u A2B-ju preduzetnici dobijaju finansijsku podršku za unapređenje svog poslovanja.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih, master i doktorskih studija državnih  ili privatnih fakulteta Univerziteta u Beogradu iz grupacija: društveno-humanističkih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka, kao i preduzetnici koji su svoje preduzetničko poslovanje započeli pre najviše tri godine.

“Konkurs se drugu godinu zaredom sprovodi u Nišu, a ovo je prilika da odlična iskustva svih učesnika proširimo i na studente i preduzetnike u Beogradu”, kazala je Ljubica Maksimović, iz Centra za razvoj liderstva koji već 10 godina sprovodi programe neformalnog obrazovanja, razvoja ličnih i profesionalnih kompetenci studenata na putu završetka studija u okviru Programa “Pokreni se zabudućnost”, a uz podršku kompanije Filip Moris.

U okviru A2B programa odabrani timovi studenata biće povezani sa selektovanim preduzetnicima na primeru čijeg poslovanja ćerešavati poslovni zadatak. Upoznajući i analizirajući poslovanje, akademci će moći neposredno da primene stečeno znanje na konkretnim situacijama u biznisu.

Niški studenti koji su prošli kroz A2B program kažu da im je ovo odlično iskustvo za bilo koji posao u budućnosti, te da im je približilo preduzetništvo i poslovni svetu opšte.

A2B program realizuje “Centar za razvoj liderstva” uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji. Konkurs za prvu generaciju A2B dobitnika Beograd trajeod 28. marta do 8. maja 2016. godine, a sve informacije i prijavne formulare možete pronaći na ovom sajtu u rubrici aktuelni konkursi.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =